Kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten

Gaat u aan het werk in het duingebied, of in een andere omgeving waar u geen roest mag achterlaten? Heeft u alleen een stevige ondergrond nodig voor een hoogwerker of lift? Wilt u voor bezoekers een net voetpad aanleggen richting de bouwkeet?

Kunststof rijplaten: voor hoogwerkers en aanhangers

Bij Jovetra kunt u niet alleen terecht voor grote en kleine stalen rijplaten, maar ook voor kunststof rijplaten. Veel hoveniers, verhuisbedrijven en particulieren kiezen voor deze kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing. Onze kunststof rijplaten zijn ideaal om hoogwerkers en aanhangers overheen te laten rijden. Deze platen – met harde persing – zijn 3 meter lang, 1 meter breed en wegen slechts 54 kilo per stuk, dus ze zijn makkelijk zelf te verslepen. Bouwbedrijven kiezen ook voor kunststof rijplaten wanneer ze voor de bouwkeet geen staal willen neerleggen, maar de voorkeur geven aan een lichter en schoner voetpad, speciaal voor bezoekers.

Kunststof rijplaten voor projecten in natuurgebied

Kunststof rijplaten zijn de oplossing voor platenbanen in het duingebied, zoals bij dit project in De Zilk. Stalen rijplaten kunnen roest achterlaten en dat wilt u in dit soort gebieden voorkomen. Het alternatief wanneer u met licht verkeer, zoals busjes en aanhangers, van de bestaande paden moet afwijken, zijn kunststof rijplaten. We noemen kunststof rijplaten ook wel ‘confettiplaten’, omdat het gaat om een gerecycled product van samengeperste korrels.

Vraagt uw situatie (ook) om grote stalen rijplaten, draglineschotten, kleine stalen rijplaten, of bouwhekken? Jovetra kan met een totaaloplossing de basis leggen van uw project.